Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Sofija Pajic richt zich op de vraag wat individuen kunnen doen om hun carrière te verduurzamen. Een duurzame carrière is een carrière die gekenmerkt wordt door continuïteit in de tijd en wisselende omstandigheden op een manier die individuen in staat stelt om productief, gelukkig en gezond te leven. Omdat trends op de arbeidsmarkt zoals toenemende flexibilisering, technologisering en polarisatie tussen laag- en hooggekwalificeerde banen invloed hebben op de inzetbaarheid, de productiviteit, het geluk en de gezondheid van het individu, erkennen zowel organisaties als beleidsmakers in toenemende mate het belang van het begrijpen van wat een carrière duurzaam maakt.

Detail Summary
Datum 22 juni 2020
Tijd 16:00

Op zoek naar een proefschrift? Kijk dan hier.

Mw. S. Pajic: To Employability and Beyond: Sustainable Careers Within Contextual Boundaries. Promotor is prof. dr. D.N. den Hartog. Copromotoren zijn dr. S.T. Mol en dr. G. Kismihók.

Online verdediging

Vanwege de situatie rondom het coronavirus vinden de promoties aan de UvA niet – zoals gebruikelijk – plaats in Agnietenkapel of Aula. De promovendi verdedigen van achter hun pc of laptop thuis op het online platform ZOOM hun proefschrift tegenover hun begeleiders en de andere leden en de voorzitter van de promotiecommissie.

De promotie is op het aangegeven tijdstip live mee te kijken op YouTube. Na afloop van de promotie wordt de link gedeactiveerd en wordt de livestream verwijderd.

Download de samenvatting (pdf, 2 p.)