Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Informatie Coronavirus

In navolging van overheidsrichtlijnen, doen wij er alles aan om onderwijs en onderzoek te door te laten gaan, en prioriteit te geven aan de veiligheid en gezondheid van onze studenten en medewerkers. We vragen medewerkers en studenten zoveel mogelijk thuis te werken en studeren. Vanzelfsprekend blijven we de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet volgen. We houden iedereen up-to-date via deze website, de UvA-nieuwsbrieven voor studenten en medewerkers en via Canvas. De FAQ’s worden continu aangepast.

Updates coronavirus
We houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en plaatsen hier de laatste updates. Laatste update: 3 juni.
Initiatieven en hulp voor studenten
Deze tijden van corona zijn moeilijk. Je ziet weinig mensen en hebt voornamelijk onderwijs via je computerscherm. Ontdek welke hulp en initiatieven beschikbaar zijn, variërend van vrijetijdsbesteding in coronatijd tot omgaan met sombere gevoelens of lusteloosheid.
Informatie en veelgestelde vragen (FAQ's)
Richtlijnen voor de campus
Vanwege richtlijnen van de overheid is het onderwijs aan de UvA momenteel een combinatie van online en fysiek onderwijs. Activiteiten en lessen op de campus zijn beperkt en zo ingericht dat we 1,5 meter uit elkaar kunnen blijven.
Noodfonds voor studenten
Studenten die studievertraging oplopen doordat ze ziek zijn (geweest) door Corona kunnen in aanmerking komen financiële ondersteuning.
Contact
Ben je student of medewerker en heb je vragen over het coronavirus? Neem dan contact op via:
Het coronavirus: wat zeggen onze wetenschappers?
Onze onderzoekers delen hun kennis en duiden de implicaties van het coronavirus.