Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Corona: Congressen, evenementen en promoties

Veelgestelde vragen

 • Gaan diplomaceremonies en buluitreikingen door?

  Diploma-uitreikingen en promoties, en andere academische plechtigheden indien die verband houden met het onderwijs, worden aangemerkt als onderwijsactiviteiten. Daarvoor geldt dat die o.b.v. de gewijzigde regeling per 26 april 2021 ook weer fysiek plaats mogen vinden met inachtneming van de 1,5 meter en andere basismaatregelen.

  Per faculteit en opleiding wordt bepaald of er gekozen wordt voor (online) alternatieven. Vragen hierover kun je stellen aan de onderwijsbalie van je opleiding.

 • Wat zijn de richtlijnen voor activiteiten van studieverenigingen?

  Nu we weer beperkt op de campus mogen komen, zijn daar ook weer meer activiteiten en bijeenkomsten mogelijk - mits goedgekeurd door het hoofd Bedrijfsvoering van jouw faculteit. Het College van Bestuur heeft dan ook besloten om de Keep in Touch-actie te herhalen.

  Misschien heeft jouw studievereniging eerder in het jaar al een activiteit georganiseerd via Keep in Touch en ben je al bekend met de actie. Studieverenigingen konden eerder in het jaar al budget aanvragen voor sociale activiteiten door leuke ideeën in te zenden. Er zijn toen vooral online activiteiten georganiseerd zoals een yogaklas en een online silent discofeest.

  Nu is er een nieuwe ronde Keep in Touch opgestart met iets veranderde voorwaarden én is het dus ook mogelijk om meer offline te doen. Om dit te vieren kunnen alle studieverenigingen opnieuw een aanvraag doen bij Keep in Touch. Informeer bij jouw studievereniging hoe jullie samen een idee kunnen inzenden en kijk op de Keep in Touch-pagina voor het aanmeldformulier en de voorwaarden.